Wij hebben een kampioensteam in onze vereniging

Na de afgelopen competitie luchtgeweer opgelegd schieten bij de NBVS vond op zaterdag 9 april de halve finale en finale plaats bij onze vereniging.
De volgende teams plaatsten zich voor deze finale:
Doeltreffers 1 (als eerste geĆ«indigdin de reguliere competitie) , ’t  Wapen 1, limburg 2 en Limburg 1.
Het team van Limburg 2 trok zich echter terug ivm diverse omstandigheden.
Hierdoor werd het team van Diana’58 2 opgeroepen om als plaatsvervanger van Limburg 2 te mogen deelnemen aan de halve finale.
Wedstrijden gingen tussen Doeltreffers 1 tegen Diana’58 2 en ’t Wapen 1 tegen Limburg 1
Voorafgaand aan de halve finale werd geloot voor de baanindeling en wedstrijdvolgorde.
Het lot bepaalde dat Diana’58 2 op de oneven banen zou starten en Doeltreffers 2 op de even banen.
De 2e wedstrijd zou ‘ t Wapen 1 starten op de oneven banen en Limburg 1 op de even banen.
Uitslagen halve finale
Doeltreffers 1 tegen Diana’58 2: 7-0
’t Wapen 1 – Limburg 1: 2-4
De finale zou dus gaan tegen het sterke team van Limburg.
Na een zinderende finale: waarin Rita per ongeluk twee kogeltjes tegelijk deed laden met het gevolg dat zij daardoor een 6 schoot maar daarna heel sterk terug kwam, bleek dat ons eerste team met 5-2 gewonnen had van de schutters uit Ulestraten en dus het kampioenschap was een feit
Na afloop van de finale werd de kampioenstrofee door de vice voorzitter en de Competitieleider uitgereikt aan het winnende team
Het kampioenteam van onze vereniging bestond op een wedstrijd na uit de volgende schutters:
Jeroen Baetsen, Frans Pluijmers en Rita ten Brink
Met recht een verdiend kampioenschap.
Wij kijken allemaal terug op een mooie afsluiting van de competitie.
Alle deelnemers  vonden deze nieuwe opzet voor herhaling vatbaar, op een paar schoonheidsfoutjes na.